Heb je onze lingerie gezien, maar wil je deze voordat je besteld een keer ‘echt’ zien/passen? Of wil je gewoon een gezellige vriendinnenavond? Gaat een vriendin binnenkort trouwen en organiseer jij het vrijgezellenfeest? Welke reden je ook hebt om een thuisparty te organiseren en hoe uitgebreid je deze ook wilt, dat maakt ons niet uit. We nemen contact met je op en bespreken alles met je, om zo de perfect avond te organiseren.

Thuisparty
Niet geheel onbelangrijk om te melden, onze thuisparty’s zijn geheel vrijblijvend. We rekenen op geen enkele manier kosten. Ook proberen we de sfeer op de avond juist zonder gevoel van koopverplichting te houden.

Als je graag een party wil organiseren kan je dat bij jouw thuis doen. Maar heb je wel zin om een party te organiseren, maar heb je geen zin in al dat gedoe bij jouw thuis? Dan hebben wij een super gezellige locatie in Schijndel. Hier kan je ook vrijblijvend de avond organiseren. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Jij en jouw gasten worden de hele avond goed verzorgd. Jullie worden met een cocktail ontvangen en er zijn genoeg drankjes en hapjes de hele avond. Ook dit kost helemaal niets en niemand is iets verplicht. Daarnaast kan je dan ook onze gehele collectie zien, passen en meenemen!

Combi-party
Naast het organiseren van ‘standaard’ thuisparty’s kunnen wij ook combinatie middag/avonden organiseren. Wij werken samen met diverse partners, denk bijvoorbeeld aan een workshop met visagiste/styliste of een fotoshoot met alle vriendinnen.

Vrijgezellenfeest
Dat is nog niet alles, wij kunnen ook een vrijgezellenfeest organiseren. Met alles erop en eraan! Een compleet verzorgde dag of een paar uurtjes. Alles is bespreekbaar.

Kortom wat houd je nog tegen ons te bellen voor een afspraak?! Of vul het contactformulier in en wij bellen jou terug!